Idag blir våran älskade Wilmer 8 dagar gammal!
Mina första dagar som mamma har varit helt fantastiska, jag är så otroligt lycklig som fått äran att bära och att föda ett så fint barn ♥
Världens finaste son, jag älskar honom nå obeskrivligt. Han är det finaste jag någonsin har sett och Krister och jag är så lyckliga och stolta över honom!
 
Jag skulle göra vad som helst för Wilmer och jag kan inte sluta kolla på honom, han är såååå fin!
 
Här är Wilmer bara några minuter gammal ♥
 
Krister och jag går mest och myser hela dagarna och njuter av våran son!
Har självklart haft besök här och hunnit med annat, Krister håller på i barnrummet. Men mest myser vi bara ♥
Tyvärr har inte min familj kunna hälsa på mer än bara en stund på sjukhuset för dom har varit förkylda. Men snart hoppas vi dom är friska så dom får se våran prins ♥
 
Nu ska jag fortsätta mysa med min son och ge honom lite mat när han vaknar :)
Kram ♥

Älskade Wilmer ♥

Äntligen är han här! 17 dagar för tidigt men oj så han är fin!
Vattnet gick i tisdags kl 07.45, men fick inga värkar så i torsdags blev jag igångsatt. Vi kom in kl 8 på torsdagsmorgonen, kl 9 satte dom igång mig och kl 01.26 är han född. Blev en lång och jobbig förlossning men efter ca 17 timmar var han ute, våran fina son! ♥
3100 g lätt och 49 cm lång :) Mammas prins ♥
 
Vi fick ligga på BB till i lördagskväll och sen åka hem, här hemma har vi mest bara myst och njutit av våran härliga son och vårat nya liv som föräldrar till världens finaste son! Vi är världens lyckligaste! ♥
 
 
 
 
Som ni förstår kommer det inte bli mycket bloggande närmaste dagarna, men jag skriver då och då, nu ska jag sätta mig i soffan och pussa på min prins ♥
 
Kram!
 
 
 
 
 

Måndag

Hej
 
Idag har Vectra och jag mest tagit det lungt, jag är sååå otroligt trött och orkeslös, vill bara att bebis ska komma ut nu!
Sen har vi gått några promenader och myst framför en film ♥
Det har regnat sen i eftermiddags och öser fortfarande ner. Vectra och jag gick en promenad förut i regnet, ganska skönt men var inte säker på att Vectra kände likandant, så när vi kom in så fick jag skölja av henne i varmvatten :)
 
Nu har Krister kommit hem från jobbet, vi har ätit och kokat bebisnapparna ♥ Nu är det nära!
 
Krister är ute på kvällskissen med Vectra och jag ska duscha och göra mig klar, sen ska vi lägga oss, är fortfarande trött fast jag mest sovit hela dagen...
 
Godnatt kram ♥
 
MysVectra ♥
 
Nappsoppa :)

♥ Mitt hjärta


Fredag

Hej såhär på fredagskvällen, vad har ni för er?
 
Jag har varit hos mina föräldrar sen i onsdags kväll och kom hem idag, vi har gått promenader med Vectra, varit hos mormor och morfar, dom har varit och fikat hos oss, umgåtts, pratat, kollat tv och haft det trevligt :)
Idag åkte jag hem runt kl 13, gick in en sväng på coop och hos Annika påvägen hem. När jag kom hem var Krister vaken, han har jobbat ett par nätter.
Vi åkte till Jula, Bauhaus och Blomsterlandet. Sen köpte vi med oss mat hem ifrån Max som vi åt framför The Big Bang Theory. Sen planterade jag blommor och fixade på altanen medans Krister spacklar i barnrummet, kommer bli så fint där inne!
 
Nu ska jag kolla runt på internet och se om Krister är klar snart då kanske det blir mys framför en film ♥
 
Kram ♥

V 37 ♥

Godmorgon!
 
Var ett tag sen jag skrev, besöket hos barnmorskan förra veckan gick bra, sf måttet har gått från 30 till 33 på 2 veckor, hjärtat slog fint, proverna var bra och bebis har vänt sig! ♥ Dock inte fixerat sig men hon sa att alla bebisar gör inte det, huvudsaken är att bebis ligger med huvudet ner.
 
Har sovit hos mina föräldrar söndag-måndag för vi skulle göra rent pannan och hade då inget varmvatten, sen på måndagen så hjälpte Krister pappa medans pappa var på jobbet att ha sönder sten på deras trädgård.
Sen åkte vi hem och Krister fixade i barnrummet.
 
Igår gick vi in i v 37 (36+0) nu är det verkligen inte lång tid innan våran prins/prinsessa kommer ut ♥
 
Igår åkte jag iväg en sväng på dagen till Ikea och andra affärer och handla lite.
På kvällen blev vi bjudna på mat av mina svärföräldrar på Jensens Bofhous, mums! Sen åkte vi vidare till mina föräldrar och fikade. :)
När vi kom hem satte Krister klart allt gips och spacklade lite i barnrummet, snart så är det ett fint rum :)
 
Idag har jag inget planerat, Krister sover för han ska jobba natt.
Jag har vaknat flera gånger inatt och har ont i händer, fötter och knät. Har fått vätska i knät till och med.. Och har ont i nedre delen av magen och ryggen. Hoppas förlossningen är nära snart!
Så idag är jag ganska trött och kommer nog mest ta det lungt :)
 
Kram

RSS 2.0